Kaarten bestellen?

Voorverkoop €22,50
Aan de kassa €25
Kinderen tot 12 jaar gratis

Wilt u kaarten bestellen voor project X Hohe Messe, vul dan het onderstaande formulier op deze pagina in.

Om misverstanden aan de kassa te voorkomen, willen we u graag op het hart drukken om het geld vóór het weekend van het concert over te maken, zodat wij ook daadwerkelijk kunnen zien dat het geld op de onderstaande rekening staat.
Graag het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN-rekeningnummer NL65 INGB 0007 6574 85
ten name van Stichting Harmonia Mundi project X Luna Kamerkoor. Graag vermelding van de datum van het concert dat u wilt bezoeken. Wij zorgen dat de kaartjes op uw naam bij de ingang van de concertkerk klaarliggen.
NB: er is bij de kassa geen mogelijkheid tot pinnen.
Wij verheugen ons op uw komst.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Wanneer u een vraag heeft en u wilt dat wij u terugbellen, kunt u hieronder uw telefoonnummer vermelden.

Voor welk concert wilt u kaartjes bestellen?
22 september, Geertekerk, Utrecht23 september, Obrechtkerk, Amsterdam24 september, Martinuskerk, Twello

Hoeveel kaartjes wilt u bestellen?

Eventuele opmerkingen

Dank voor uw bestelling, wij zorgen ervoor dat de kaartjes bij de ingang van de kerk klaar liggen.