Kaarten bestellen?

• Voorverkoop €12,50
    • Aan de kassa €15,00
    • Kinderen tot 12 jaar gratis
    • Wilt u kaarten bestellen voor dit concert, vul dan het onderstaande formulier op deze pagina in.
    • Graag het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN-rekeningnummer NL65 INGB 0007 6574 85 ten name van Stichting Harmonia Mundi o.v.v. het projectnummer Luna Kamerkoor en vermelding van de datum van het concert dat u wilt bezoeken.
      Om misverstanden aan de kassa te voorkomen, willen we u graag op het hart drukken om het geld vóór het weekend van het concert over te maken, zodat wij ook daadwerkelijk kunnen zien dat het geld op de onderstaande rekening staat.
    • U kunt er ook voor kiezen om aan de kassa af te rekenen.
      NB: er is bij de kassa ook mogelijkheid tot pinnen.
    • Wij zorgen dat de kaartjes op uw naam bij de ingang van de concertlocatie klaarliggen.

Wij verheugen ons op uw komst.

Joby Talbot - Path of Miracles

Wanneer u een vraagt heeft en u wilt dat wij u terugbellen, dan kunt u hieronder uw telefoonnummer vermelden.

Voor welk concert van Path of Miracles wilt u kaartjes bestellen?

15 februari 2019, Dorpskerk, Wilp16 februari 2019, St. Willibrordkerk, Utrecht17 februari 2019, Oosterkerk, Amsterdam

Hoeveel kaartjes wilt u bestellen?

Eventuele opmerkingen kunt u kwijt in onderstaand tekstgebied.